رضایت مردم از کدام اپلیکیشن های ایرانی بیشتر است

کدام اپلیکیشن های ایرانی

برترین اپلیکیشن ها

امروزه با پیش رفتن به سوی زندگی مدرن و افزایش مشغله‌های مردم در کار و مسائل روزمره زندگی، امکان مدیریت همزمان امور وجود ندارد.

علاوه‌بر آن عواملی از قبیل ترافیک‌ شهری و صف‌های طولانی خرید کالا یا خدمات، موجب از دست رفتن زمان انجام کارها می‌شود. ازین رو با پیشرفت چشمگیر در زمینه فناوری اطلاعات و رواج استفاده از اینترنت در بین مردم، برخی شرکت‌ها اقدام به راه‌اندازی اپلیکشین‌های کاربردی جهت ارائه خدمات غیرحضوری به مشتریان کرده‌اند و به‌دنبال آن استارت‌آپ‌هایی نیز مبتنی بر این فناوری، با هدف برطرف کردن نیازها و مشکلات مشتریان ایجاد شدند که علاوه‌بر اشتغال‌زایی بالا، به‌واسطه کاهش زمان و یا حتی هزینه، موجب خرسندی مشتریان، افزایش کاربران و بهبود کسب و کار خود شدند.

همین امر موجب شده است، کارآفرینان هریک از این شرکت‌ها، دست‌یابی به یک برند قوی و قابل اعتماد برای مردم را از اهداف آتی شرکت برشمارند. یکی از لازمه‌های رسیدن به این امر، تحقیقات و مطالعات بازار است که بواسطه آن ضمن نیازسنجی مشتریان، فاصله باقی‌مانده تا هدف غایی را تا حدی می‌توان اندازه‌گیری کرد.

سامانه WHICHAPP، با فراهم آوردن فضایی برای دریافت نظرات مشتریان در‌خصوص خدمات دریافتی از اپلیکیشن‌های موبایل، از طریق پنج معیار اصلی و مهم ارزیابی خدمات (کیفیت، سرعت خدمات، ارزش قیمت، پشتیبانی و پاسخگویی، قابلیت اطمینان)، قابلیت مقایسه و رتبه‌بندی خدمات اپلیکیشن‌های تلفن‌همراه را ایجاد نموده است.

از این رو شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران با قریب به ۲۰ سال سابقه انجام نظرسنجی از مشتریان صنایع گوناگون به‌عنوان حامی سامانه whichapp در نمایشگاه الکامپ (۲۷ الی ۳۰ تیرماه) حضور یافته و اقدام به ثبت نظرات استفاده‌کنندگان درخصوص خدمات اپلیکیشن‌های ایرانی نموده است. در این بازه زمانی از ۸۱۴ نفر مصاحبه صورت گرفت که نتایج آن در وبسایت whichapp.ir قابل دسترسی می‌باشد.

در حال حاضر اپلیکیشن‌های موجود در این وبسایت، با توجه به زمینه فعالیت و ارائه خدمات به هشت دسته خدمات حمل‌ونقل، خدمات سفارش آنلاین غذا، خدمات خودرویی، خدمات رزرو محل اقامت، خدمات پرداخت آنلاین، خدمات مربوط به بیمه، خدمات رزرو بلیط و خدمات عمومی تقسیم شده‌اند.

طبق این نظرسنجی، درصد استفاده پاسخ‌دهندگان از این خدمات (به نسبت تعداد شرکت‌کنندگان) در نمودار زیر نشان داده می‌شود که بنا بر این آمار، اکثر پاسخ‌دهندگان (حدود ۲۹درصد) در راستای دریافت خدمات عمومی به استفاده از برنامه‌های کاربردی می‌پردازند و پس از آن به ترتیب خدمات حمل‌ونقل، خدمات پرداخت آنلاین، خدمات تحویل غذا و خدمات رزرو بلیت مورد استقبال مردم قرار گرفتند.

کدام اپلیکیشن ها در چه شاخص هایی رضایت بیشتری کسب کرده اند

با توجه به نتایج حاصل از این نظرسنجی، در دسته خدمات عمومی، بالاترین امتیاز کسب شده، ۶۲/۹ ( از سقف ۱۰۰ امتیاز) مربوط به شاخص “سرعت خدمات” و کمترین آن با ۵۳/۶ امتیاز (از سقف ۱۰۰ امتیاز) متعلق به “پشتیبانی و پاسخگویی” تخمین زده شده است.

همچنین در ۴ دسته‌ی دیگر که دربرگیرنده خدمات حمل‌ونقل، خدمات پرداخت آنلاین، خدمات تحویل غذا و خدمات رزرو بلیت هستند، به ترتیب با کسب امتیازات ۶۳/۴، ۷۰/۳، ۶۷/۴ و ۷۷/۷ در شاخص “قابلیت اطمینان” و ۵۳/۷، ۵۵/۳۵، ۵۷/۹ و ۶۶/۸ در خصوص شاخص “پشتیبانی و پاسخگویی”، بالاترین و پایین‌ترین امتیازات را برای خود رقم زدند.

نمودار ذیل امتیازات کسب شده توسط برنامه‌های کاربردی (به تفکیک دسته خدماتی)، طبق ۵ معیار ارزیابی را به نمایش میگذارد.

نکته جالب توجه در این نمودار اینست که در هریک از دسته‌ها، حداقل امتیاز کسب شده متعلق به شاخص “پشتیبانی و پاسخگویی” می‌باشد که نشان می‌دهد این شاخص یکی از انتظارات اصلی مشتری بوده و  در راستای رضایت مشتریان باید به آن توجه بیشتری داشت.

ارزیابی میزان رضایت کلی مشتریان از اپلیکیشن های موبایلی

یکی دیگر از نتایج حاصل از این نظرسنجی رضایت کلی پاسخ‌ دهندگان به اپلیکشین‌های موجود در بازار می‌باشد که با توجه به نمودار زیر، دسته خدمات رزرو بلیت، با داشتن بیشترین معدل در امتیازات کسب شده، بالاترین و اپلیکیشن‌های حوزه پرداخت آنلاین با کسب کمترین معدل، پایین‌ترین جایگاه را به خود اختصاص دادند.

کدام اپلیکیشن

نظر شما نسبت به خدمات این اپلیکیشن چیست؟

اولین نفر باشید که نظر می دهید
سامانه مقایسه و رتبه بندی خدمات اپلیکیشن ها
مقایسه آیتم ها
  • جمع (0)
مقایسه کنید
0